Pats tikriausias aviečių džemas – net pats gurmaniškiausias prancūzas nepatikėtų, jog jis pagamintas Lietuvoje! Nuostabaus aromato, ryškios raudonos spalvos ir nepakartojamo skonio aviečių džemas.

Aprašymas

Pagaminti geros kokybės džemą yra labai sudėtinga ir tam reikia naudoti pačios aukščiausios kokybės ingredientus.

Šį džemą galite naudoti pyragų ir desertų gamybai, bet labiausiai mes mėgstame jį tepti pusryčiams ant skrudintos duonos. Taip pat labai tinka valgyti su kepenėlių paštetu bei įvairiais sūriais.

Informacija apie produktą

Sudėtis: Aviečių tyrė, cukrus, vanduo, citrinų sultys, pektinas.

Svoris: 265g

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje vėsioje vietoje, neaukštesnėje kaip 25 lapsnių temperatūroje. Saugoti nuo tieisoginių saulės spindulių.

Sudėtis Aviečių tyrė, cukrus, vanduo, citrinų sultys, pektinas
Svoris 265 g
Laikymo sąlygos Neaukštesnėje kaip 25 lapsnių temperatūroje; Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių;
<< sugrįžti atgal