Pilame šiltą pieną į dubenį, beriame sausas mieles ir išmaišome. Palaukiame apie 10 min, kol mielės išbrinks.
Tada dedame kiaušinius, sviestą, žiupsnelį druskos, cukrų ir viską išmaišome.
Dedame persijotus miltus ir viską gerai išmaišome iki kol tešlą bus lengvai kočiojama.
Uždengiame tešlą dubenyje ir palaikome šiltoje vietoje, kol pakils (apie 1 valandą).
Į šaldytas avietes dedame krakmolą bei citrinos žievelę ir atsargiai išmaišome.
Kai tešla pakils, kočiojame ją stačiakampio formos, apie 1 cm storio.
Tada ištepame tešlos paviršių ištirpdytu sviestu.
Apibarstome ruduoju cukrumi.
Dedame pasiruoštą aviečių įdarą.
Tada viską vyniojame į ritinį ir jį supjaustome į griežinėlius (apie 2 cm storio).
Bandeles dedame į skardą ir uždengiame plėvele. Palaikome apie 10 min šiltoje vietoje, kol šiek tiek pakils.
Kepame bandeles įkaitintoje orkaitėje (190 laipsnių) apie 20 min arba kol apskrus.
Į dubenį dedame ištirpdytą sviestą, kreminį sūrį, cukraus pudrą, citrinos žievelę ir gerai išmaišome.
Tada dedame atšildytą aviečių tyrę ir gerai išplakame mikseriu.
Jeigu glaistas gaunasi labai tirštas, galite įpilti šlakelį pieno iki norimo rezultato.